Հարկադիր վերաբնակեցումից հետո Վիկտորյա Պետրոսյանը նոր ուղիներ է փնտրում իրենց ընտանիքի կարիքները հոգալու համար։ Որոշել է ճիշտ օգտագործել իր ներուժը և փոքրիկ բիզնես հիմնել՝ զբաղվելով իր սիրելի գործով։ Թթու պատրաստելիս օգտագործում է սերնդեսերունդ փոխանցված ավանդական բաղադրատոմսերը: Այս թթուները դարձան նրա մշակույթի խորհրդանիշը և հայրենիքի հետ կապերը պահպանելու միջոց:
Նա խնամքով ընտրում է բանջարեղենն ու համեմունքները, որպեսզի իր արտադրանքը ոչ միայն համեղ լինի, այլև առողջարար։ Նրա տեսականու մեջ կարող եք գտնել տարբեր տեսակներ՝ վարունգ, լոլիկ, կաղամբ և նույնիսկ էկզոտիկ տարբերակներ՝ թթու սմբուկ և պղպեղ։ Այս բոլոր ապրանքներն առանձնանում են իրենց հարուստ համով և բույրով, ինչին կարելի է հասնել միայն երկար տարիների փորձի և աշխատանքի հանդեպ սիրո շնորհիվ:
Առաջին պատվերներն արդեն գրանցել է։ Շատ հաճախորդներ գնահատում են իր արտադրանքի բնականությունն ու որակը, ինչպես նաև այն յուրահատուկ համային համադրությունները, որոնք նա առաջարկում է:
Նրա թթուները դարձան ոչ միայն եկամտի աղբյուր, այլև միջոց՝ պատմելու իր մշակույթի մասին նոր ընկերներին և հարևաններին: Նրա թթուների յուրաքանչյուր տարա մի փոքրիկ պատմություն է ավանդույթների, ընտանեկան բաղադրատոմսերի և ամրության մասին:
Տաթև Ազիզյան